Topkwaliteit

"Als er ook maar een minimale kans is dat een zeldzaam soort garen, een oude naaitechniek of een ambachtelijk gesmede precisieschaar iets kan bijdragen tot een beter eindresultaat, dan halen we het in huis." - Brecht Holvoet, R&D Manager

4

We know how

Wat we zelf doen, doen we beter. Voor de ene is het een holle boutade, voor ons is het een filosofie. Onze productie gebeurt van a tot z in eigen atelier. We werken met onze eigen mensen, met materialen van hier, en met de knowhow van hier. Onze meester stoffeerders zijn de bewaarders van een uniek erfgoed dat van generatie tot generatie wordt doorgegeven. Ons vak ademt de zeldzame kwaliteit van een onverwoestbare regionale textieltraditie.

Quest for the best

De meest ervaren stielmensen, superieure materialen, de beste technieken en een zeldzaam oog voor detail… Wie kiest voor een gepersonaliseerd bed van Magnitude wordt op alle vlakken verwend. Maar ook je aankoop zelf moet een positieve belevenis zijn. Reken daarom op een aangename begeleiding, professioneel advies en een attente na-service. Alles gaat vanzelf. En met de glimlach.

Hemelse toets

Slaap zacht! En wie zacht zegt, zegt stoffen. Magnitude geeft je de keuze uit een breed en gevarieerd assortiment stoffen van gerenommeerde stoffenfabrikanten. Van pure eenvoud tot hyperexclusief. Van katoen, wol met viltlook en velours tot 100% linnen of een mengeling van viscose/polyester en linnen.

 

Met verschillende structuren en touchés die variëren van zijdezacht tot heerlijk stoer. Maar ook echt leder van Europese herkomst met elegante zadelstiksels behoort tot de opties. Je wil zelf een stof voorstellen? We plooien ons in vier om jouw droombed te stofferen naar jouw smaak en verbeelding.