Inspiratie

"Mode en stijl zijn twee heel verschillende dingen. Mode zegt iets over de tijd en gaat voorbij, stijl vertelt iets over jouw persoonlijkheid en over wie jij bent." - Cathérine Silence, Designer en styliste

5

Voor fraaiere nachten

Kiezen is pure pret voor de ene, een uitdaging voor de andere. Om jou te helpen je hoogstpersoonlijke droombed te creëren, stelt Magnitude bedden in drie verschillende stijlen voor. Contemporary, Classic en Fusion. Elk met een eigen gevoel, eigen kleuren, eigen accenten. Ontworpen door onze eigen stylisten, met veel liefde voor het ambacht gerealiseerd door onze eigen meester stoffeerders. Kom onze drie stijlen ontdekken, laat de stoffen door je vingers glijden, vergelijk de kleuren, en kies de stijl die het best aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Herdefinieer de nacht

Magnitude verknoopt traditie met vernieuwing. We zijn nieuwsgierig naar morgen, en altijd bereid om het concept van de slaapkamer te herdefiniëren en het bed te hertekenen. We houden onze ogen en oren voortdurend open voor nieuwe trends, nieuwe materialen en nieuwe technieken. Werkelijk alles kan een bron van inspiratie zijn, zolang het maar iets wezenlijks bijdraagt tot het eindresultaat. Denk aan afwerkingen met ambachtelijke sierstiksels, het gebruik van meer natuurlijke materialen, de trend naar hogere “hotel”-bedden met boxsprings en comforters, of zelfs bedden die lijken te zweven.

Contemporary

Vlei je neer in een kunstwerk dat uitnodigt tot zoete dromen.

Classic

Slaap als een roos, ontwaak als een koning.

Fusion

De nacht kent geen grenzen. Ontwaken is terugkeren van een lange wereldreis.

Featuring

Spraakmakende designers krijgen carte blanche.

Ligna merkbeloften imagnitudeGalante Tentation met plaid merkbeloften imagnitude