Comfort

"Geen vernieuwing om de vernieuwing. Nieuwe materialen en technieken worden geïntroduceerd als ze een echte esthetische en ergonomische meerwaarde bieden." - Frank Lateur, Supply and Purchase Manager

3

Hartverwarmende luxe

Het geheim van elk Magnitude bed schuilt in de symbiose tussen twee bijzondere comfortdimensies: een ‘aangenaam onthaal’ en ‘diepe veerkracht’. Voor een ‘aangenaam onthaal’ zet Magnitude hoogwaardig Talalay-latex in voor de afdeklaag in de matraskernen en comforters. Deze superieure 100% natuurlatex past zich naadloos aan jouw lichaamscontouren aan en biedt een maximale veerkracht. Je neervlijen op een Magnitude bed voelt dan ook als thuiskomen. De ‘diepe veerkracht’ bekomen we door het gebruik van individueel reagerende zakjesveren in de boxspring en in de ziel van de matras. De combinatie van ‘aangenaam onthaal’ en ‘diepe veerkracht’ creëert een unieke comfortervaring die maar weinig andere fabrikanten van luxebedden ook maar enigszins weten te benaderen.

Al de steun die je nodig hebt

Een Magnitude bed wil je intens dragen en ondersteunen, een hele nacht lang. Daarom heeft elke Magnitude matras en boxspring verschillende ondersteuningszones die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke contouren. Deze zones, elk voorzien van specifieke veertypes, geven elk een verschillende tegendruk zodat je hoofd, schouders, lenden, heupen en benen perfect zijn ondersteund. Hoogwaardige afdeklagen van 100% Talalay natuurlatex en een soepeler verenpakket in de schouderzone van de boxspring stemmen de ondersteuning naadloos af op jouw lichaam.

Een superieur slaapklimaat

Geen aangename slaapbeleving zonder een uitgekiend slaapklimaat. Daarom hebben alle Magnitudehoezen een hoog absorptie- en vochtregulerend vermogen dat je lichaam ’s nachts in een ideaal temperatuurspectrum houdt en je transpiratievocht optimaal afvoert. Zo kan je lekker doorslapen en ontwaak je fit en verkwikt. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de Magnitude Oxygène- en Oxygène Plushoes. Deze hoogtechnologische oplossing zorgt voor een superieure vochthuishouding dankzij een uniek viscosebreisel met luchtkanaaltjes die het vocht onmiddellijk opnemen en afvoeren waardoor het meteen verdampt. Bovendien bevat elke vezel van de hoes ‘probiotica’ die het voedsel voor de huisstofmijt neutraliseren waardoor de matrashoes gegarandeerd vrij is van huisstofmijt.

Het beste gevoel

Voor een Magnitude bed is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom kiezen we systematisch voor de meest hoogwaardige materialen en grondstoffen. Zoals gecertificeerd dennenhout uit Scandinavië voor de basisconstructie van je bed. Duurzaam Talalay natuurlatex uit Zuid-Oost Azië voor een veerkrachtige en luchtige matraskern. Staaldraad van Europese leveranciers voor de productie van de veerkernen. Elastisch paardenstaarthaar voor een optimale ondersteuning. 100% natuurlijk comfortabel linnen voor de bekleding. En antistatische, isothermische wildzijde die koel aanvoelt bij warm weer en aangenaam warm bij koude temperaturen…

Comfort Lift schuin merkbeloften imagnitude