Je droombed in 5 stappen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stap 1: Kies je type boxspring en vering

Maak je keuze uit een verstelbaar of niet-verstelbaar bed. Denk bij de keuze van de poten ook na over de gewenste hoogte. Ideaal is deze tussen de 50 en 65 centimeter. De instaphoogte wordt bepaald door de hoogte van de box, de matras en de poten. Dit komt ongeveer overeen met de hoogte van de knieholte waardoor de knieën en de rug minder belast worden.

 

TIPS

● Het ultieme slaap­comfort krijg je met een dubbele gezoneerde vering.

● Een laag bed zorgt ervoor dat een slaapkamer ruimer lijkt.

● Bij het bepalen van de lengte kan je de regel ‘20 cm boven je lichaamslengte’ toepassen. Zo ben je zeker dat je bed ergonomisch verantwoord is.

 

meer info

Stap 2: Kies je matras

Bepaal zowel de kern als de hoes. Om een juiste keuze te maken, hou je best rekening met ligcomfort, hardheid, ventilatie, warmte-isolatie en vochtregulerende werking van de matras. De matras moet voldoende ruimte geven om schouders en heupen en de lenden goed te ondersteunen. Zo is er veelal keuze uit een Tender, Comfort of Support uitvoering. Elke matras is volledig afgestemd op de Magnitude boxspring voor een optimaal gebruiksgemak en comfort.

 

meer info

Stap 3: Kies je hoofd- en voetbord

Maak je keuze uit de meest diverse vormen. Van een recht model zonder rand tot een barok hoofdbord met knopen… Er zijn een aantal standaardmaten, maar je kan de hoogte en breedte veelal naar wens aanpassen.

 

meer info

Stap 4: Kies je stof

Van herfstachtige kastanjetinten met ton sur ton motieven geïnspireerd op het oude Engeland tot zachte pasteltinten… Van katoen tot linnen tot leder… Welke look het ook wordt, hou je vooral niet in. De mogelijkheden zijn legio.

 

meer info

Stap 5: Ultieme slaapervaring

Vervolledig jouw ultieme slaapervaring met: een bedbank, nachttafeltjes, aankleding zoals plaid, bedsprei, bedkleed of volant, sierkussens, rolpeluwen…

 

meer info


Laat je inspireren
Bekijk onze stijlen

Vind een winkel
in je buurt.
Vind een winkel