Magnitude blog

24 okt

Biënnale Interieur ’18

Van donderdag 18 oktober tot en met 22 oktober konden jullie onze stand bezoeken op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo. Dit jaar sloegen we de handen in elkaar met Alain Berteau, met als resultaat een origineel en zeer gesmaakt slaapconcept: RESET en NEST.

Dit jaar reflecteerde de stand de architecturale benadering van Alain Berteau waarbij kamers open ruimtes worden die niet langer tijd- of functie gebonden zijn. RESET en NEST lieten je ervaren hoe de dag moeiteloos in de nacht overloopt.

RESET

In de kamer die de dag illustreerde ontdekten de bezoekers een stijlvolle blikvanger waarbij een hoofdbord met geïntegreerde nachtkastjes rondom een tweepersoonsbed wordt opgetrokken. Het bed biedt een comfortabele rugleuning met aansluitende “armleuningen”. Een uitnodigende sofa, met het comfort van een bed.

  • RESET

NEST

HET NEST bed werd in een warme, gezellige avondsetting geplaatst. Rondom het tweepersoonsbed wordt met twee “hoofdborden” een denkbeeldige kring gecreëerd, een gesloten NEST. Niets herinnert meer aan het klassieke hoofd-of voeteinde waardoor een uitzonderlijk gevoel van vrijheid ontstaat, jij kan je nestelen waar je wilt!

Bezoekers waren onder de indruk van de uitstraling, ingebouwde functionaliteiten en de vrijheid te experimenteren met creatievere en meer spontane opstellingen.