• © Magnitude

  © Magnitude

 • © Magnitude

  © Magnitude

 • © Magnitude

  © Magnitude

 • © Magnitude

  © Magnitude

Handmade bedding sinds 1930

Slapen in Stijl

Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort, het resultaat van een uniek kwaliteitsconcept. De filosofie is eenvoudig: het bed is voor de moderne mens meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is de hoeksteen van een harmonieuze leefomgeving.

Voor Magnitude is een esthetisch, comfortabel bed geen luxe, maar een noodzaak. En het is gewoon heerlijk zich te laten wegzinken in de mooiste en zaligste bedden die een slaper zich kan dromen.

Magnitude is één van de paradepaardjes van LS Bedding - div. Anker Bedding. Het is een compleet en luxueus beddengamma met zowel klassieke als moderne toetsen. Magnitude schuwt het niet om vernieuwend uit de hoek te komen.

Magnitude wil in de eerste plaats inspireren en mensen ertoe aanzetten hun slaapomgeving naar hun persoonlijke smaak en verlangens in te richten.