Je matras gaat GEEN leven lang mee!

21.03.2013

  • Uitgeruste Rudy op StuBru en Radio 1

Sinds maandag 18 maart 2013 is Uitgeruste Rudy opnieuw te horen op de radio. Via ludieke radiospots laat Uitgeruste Rudy de consument weten dat het in het belang van een goede nachtrust is om de matras om de 10 jaar te vervangen, het kussen om de 3 jaar en te slapen in een bed op maat.

Naar aanleiding van de lancering van de radiocampagne stelt Uitgeruste Rudy ook zijn vernieuwde website voor: www.uitgerusterudy.be. Daar geeft Uitgeruste Rudy de consument allerhande slaaptips en advies over slapen, slaapsystemen, slaapaccessoires en ergonomie.
Sinds 10 juni 2011 draagt Uitgeruste Rudy de sensibiliseringscampagne van De Slaapraad.

  • Over De Slaapraad

De Slaapraad is een neutraal orgaan dat in 1996 werd opgericht op initiatief van fabrikanten en handelaars uit de slaapcomfortsector. Het doel van De Slaapraad is het grote publiek volop bewust te maken van het belang van beter slapen.

Verschillende studies bewijzen dat er wel degelijk een direct verband is tussen de kwaliteit van je slaapsysteem en de kwaliteit van je slaap. Aan de hand van een heleboel handige slaaptips biedt De Slaapraad iedereen een checklist voor een beter slaapcomfort en een gezondere nachtrust.
Als u tijdig uw slaapsysteem vervangt, wint u makkelijk 1 uur extra per dag.

 


 

terug naar overzicht ›