Laat je inspireren.

Contemporary

Onze 'Contemporary' collectie laat je thuiskomen in de essentie. Strakke lijnen, krachtige vormen en grafische eenvoud creëren bedden met een tijdloze uitstraling. Zuiverheid en abstractie die ruimte laten voor verbeelding. Vlei je neer in een kunstwerk dat uitnodigt tot zoete dromen.

1
2
>

Classic

Je houdt van warme stoffen, tijdloos comfort, ingehouden chique? Onze ‘Classic’ collectie verweeft classicistische grandeur met het raffinement van de Italiaanse barok. De perfecte balans tussen rijke kleuren en traditionele vormen creëert een monument van verstilde eenvoud. Slaap als een roos, ontwaak als een koning.

Fusion

Warme oker- en bordeauxtinten uit Marokko, Arabische abstracte motieven, minimalistische lijnen uit het verre oosten… Onze eigenzinnige 'Fusion' collectie haalt haar inspiratie uit alle uithoeken van de wereld en versmelt ze tot nieuwe, verrassende harmonieën. De nacht kent geen grenzen. Ontwaken in een Fusion bed is terugkeren van een lange wereldreis.

3
4

Featuring

Magnitude zweert bij creativiteit, stimuleert talent, geeft mensen de kans om het beste van zichzelf te geven. Daarom geven we spraakmakende designers carte blanche om een droom van een bed te ontwerpen. Je kan deze bedcreaties kant-en-klaar kopen, of je erdoor laten inspireren bij het ontwerpen van je eigen ultieme droombed.