De 5 merkbeloften

Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. Magnitude schuwt het niet om vernieuwend uit de hoek te komen.

Magnitude wil in de eerste plaats inspireren en mensen ertoe aanzetten hun slaapomgeving naar hun persoonlijke smaak en verlangens in te richten.

 

Bekijk de video
1

Uniek

Magnitude biedt een uniek bedconcept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijk droombed te creëren: jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd.

2

Vakmanschap

Ambachtelijke stielkennis en vakmanschap sinds 1930: aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie. Natuurlijk handgemaakt.

3

Comfort

Een optimaal comfort en een perfecte ondersteuning. Een symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.

4

Topkwaliteit

Topkwaliteit door o.a. productie in eigen ateliers, gebruik van hoogwaardige materialen en een onbegrensde liefde voor details.

5

Inspiratie

Biedt u grenzeloze inspiratie voor luxueus design en styling, aan de hand van diverse leefwerelden en stijlen afgestemd op elke smaak en wens en gerealiseerd door onze meesterstoffeerders.